Hoger in Google

 

Hoger in Google

Hoger in Google komen met jouw website? Je vraagt je vast wel eens af hoe je ervoor kunt zorgen dat je website hoger in de zoekresultaten van Google kan verschijnen. Webcare4all heeft hiervoor een complete SEO strategie ontwikkeld waarmee wij jou website geheel optimaliseren. Dat betekent dat jouw website eerder gevonden zal worden dan die van de concurrent en dat is wat je wil. Want een bedrijf dat bovenaan in de zoekresultaten staat, straalt een hoop vertrouwen uit. Bezoekers gaan meestal niet verder dan de eerste drie resultaten dus hoe hoger, hoe groter de kans dat een bezoeker jouw website aanklikt en dan ook daadwerkelijk klant wordt. Uw website vindbaar maken en Hoger in Google komen?

Hoger in Google op de juiste zoektermen

Hoger in Google komen kan alleen als je weet welke zoektermen gebruikt worden of gangbaar zijn om te zoeken naar jouw soort diensten of producten. We starten dus altijd met dit zoektermonderzoek. Daarna stelt Webcare4all een uitgebreid plan van aanpak op voor jouw website, om de vraag ‘hoe kom ik bovenaan in Google?’ direct te beantwoorden. Als SEO specialist brengen wij voor jou in kaart wie naar jouw product of dienst zoekt en welke zoektermen mensen dan gebruiken. Daarna vertellen we welke stappen er moeten uitgevoerd worden om ervoor te zorgen dat je website bovenaan komt te staan wanneer dergelijke zoektermen worden ingetypt. Dit leggen we vast in een uitgebreid plan van aanpak

Maar hoe kom ik hoger in Google met mijn website?

Al hebben we een korte uitleg gegeven over hoe ons SEO bureau te werk gaat, maar waarschijnlijk weet je nog steeds niet hoe dat werkt, hoger u in Google komen. Daarom zullen we hierna uitleggen hoe een en ander in zijn werk gaat.

On-page optimalisatie

On-page optimalisatie is het belangrijkste om hoger in de zoekresultaten te komen. Dit betekent dat je de zoekmachine duidelijk maakt waar de pagina precies overgaat. Denk hierbij aan een goede SEO titel, een meta description (het stukje tekst dat in de zoekresultaten getoond wordt), Alt attributen (om Google duidelijk te maken wat er op afbeeldingen te zien is) en meer. Onze specialist weet precies hoe deze zaken te omschrijven zodat Google vervolgens exact weet waar je pagina over gaat. Op deze manier zal de zoekmachine iedere pagina gemakkelijk uit kunnen lezen.

Technische optimalisatie

Hoger in Google komen, is gedeeltelijk ook een technische uitdaging. De techneuten van Webcare4all beoordelen daarom je website op zaken als crawlability, usability, snelheid/laadtijd en meta data. Waar nodig zullen verbetervoorstellen gedaan worden. Op basis hiervan zorgen we ervoor dat aan alle technische componenten voldaan is om jouw website zo hoog mogelijk te laten ranken.

Linkbuilding

Tot slot is linkbuilding belangrijk om hoger in Google te komen met jouw website. Techniek en on-page optimalisatie zijn het frame van de website, maar de harde pk’s komen voort uit linkbuilding. Hiermee maak je je bedrijf online bekend, doordat er vanuit andere websites naar de jouwe gelinkt wordt. Ons online marketing bureau zorgt er dan ook voor dat jouw bedrijf online naam maakt en op deze manier extra waardering krijgt van de zoekmachine.

Direct hoger in Google komen met jouw website?

Vraag je je regelmatig af ‘hoe kom ik bovenaan in Google met mijn website’ en weet je niet waar te beginnen, dan helpen wij je er graag mee. Webcare4all heeft een laagdrempelige aanpak en weet alles van website design, bouwen, presteren en converteren. Ten slotte is het de bedoeling dat jouw website niet alleen een kostenpost is, maar ook geld in het laatje brengt! Ons bureau zorgt er door middel van on-page optimalisatie, technische optimalisatie en linkbuilding voor dat jouw website in no-time hoger in Google komt. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op, of doe onze gratis SEO scan!

Reacties